Podium'da yüksek kiralar dükkân kapattırıyor

Podium

Bir yıl önce açılan Podium Alışveriş Merkezindeki bazı işyeri sahipleri kiralarını ödeyemedikleri için dükkân kapattılar. Kirasını ödeyemeyen bir kafenin mallarına yönetim tarafından el konulduğu iddia edilen AVM'de yönetimin bu işi bırakacağı öğrenildi.

AÇILDIĞI İLK GÜNLERDE, KİRALARIN ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNA, BU YÜZDEN DE SORUN YAŞANACAĞINA DAİR YAPTIĞIMIZ HABERDE HAKLI ÇIKTIK.

Podium’da yüksek kiralar dükkân kapattırıyor

Bir yıl önce açılan Podium Alışveriş Merkezindeki bazı işyeri sahipleri kiralarını ödeyemedikleri için dükkân kapattılar. Kirasını ödeyemeyen bir kafenin mallarına yönetim tarafından el konulduğu iddia edilen AVM’de yönetimin bu işi bırakacağı öğrenildi.

SORUNLAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

Açılışının üzerinden henüz bir yıl geçmeden sorunlar gün yüzüne çıkmaya başlayan Podium Alışveriş Merkezindeki en büyük sorun fahiş kira fiyatları. Bu denli yüksek rakamları ödeyemeyen bazı işyerlerinin kapandığı gözlenirken, teras kattaki bir kafeteryanın 3 aydır kira ödeyemediği için yönetim tarafından mallarına el konulduğu ileri sürüldü. Ayrıca, yüksek kiralar yüzünden çok sayıda işyerinin de sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

KİRALARIN YÜKSEK OLDUĞUNU YAZMIŞTIK

Görkemli açılışından kısa bir süre sonra sorumlu gazetecilik örneği göstererek, Kırıkkale standartlarına göre çok yüksek olduğunu duyurmak amacıyla “Podium’daki kiralar Ankara’da bile yok” başlıklı haberimizle işyeri sahiplerinin sıkıntılarını dile getirmiştik. Kiraların yüksek olmasının yanında konumu sebebiyle trafikte de sorunların yaşanacağını kamuoyuyla paylaştığımız haberimizin hemen ardından trafik sorunu çok kısa bir sürede baş gösterirken, kira sorunu ise bir yıl sonra ortaya çıkmaya başladı. Kiracıların birçoğu yüksek kiraya bir yıl dayanabilirken, üç işyerinin kapandığı, bir işyerinin de kirasını ödeyemediği için yönetim tarafından mallarına el konulduğu iddia edildi.



SAit
5.02.2015 22:52:09
Burayıda el birliğiyle batırırlar ;)

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü